aaa-equipe-2

Met de ervaring
van bijna 40 jaar

AAA is een architectenbureau gevestigd in Brussel. Erkend voor ons vermogen om projecten op verschillende gebieden voor te stellen, passen we ons niet alleen aan aan de wensen van onze klant, maar ook, zo niet vooral, aan de omgeving waarin het project moet passen. Het is de plek en de context die de inspiratie vormen voor onze constructies.

Onze wens is om gebouwen te creëren die de leefomgeving verbeteren en die bijdragen aan de persoonlijke ontwikkeling van individuen en de ontwikkeling van sociale banden.

Ontdek de realisaties van ons kantoor

Met de ervaring van bijna 40 jaar heeft ons bureau zich onderscheid in de realisatie van talrijke kleine en grootschalige architecturale projecten: de bouw van Chalet Robinson in het hart van Ter Kamerenbos, de restauratie van de Zavelkerk, de renovatie van sociale huisvesting, evenals de bouw van nieuwe woningen, rusthuizen en scholen … In onze aanpak zorgen we ervoor dat gebouwen harmonieus in hun ecologische context passen.

Blader door onze prestaties

Onze kracht
aanpassen aan verschillende projecten

Knowhow ten dienste van heterogene architectuuropdrachten

Toewijding en samenwerking voor een betere leefruimte vormen de kern van elk architectonisch project, of u nu een particulier bent, een privébedrijf of in het kader van openbare aanbestedingen.

Neem contact met ons op

Wij helpen u bij de volgende werkzaamheden:

• Architectuur en interieurarchitectuur

  • Nieuwe constructie
  • Stadsrenovatie
  • Erfgoedrestauratie
  • Transformatie

• Openbare markten

• Privesector

• Stedelijke planning

  • Wereldwijde planningsmissie

• Promotie

Een paneel aan mogelijkheden voor meerdere woonruimtes

Wilt u een gegroepeerde habitat of een rusthuis bouwen? Bent u op zoek naar een architect voor collectieve huisvesting of dienstwoningen? Bent u van plan een sociale woningbouw of een sportinfrastructuur te renoveren? Ons architectenbureau is ook actief in al deze activiteitsdomeinen.

Ontdek onze activiteitensectoren
null

Accommodatie

null

Gezondheid

null

Professioneel

null

Jeugd en onderwijs

null

Industrieën

null

Sport en openbare infrastructuur

null

Geklasseerd en historisch erfgoed

aaa-accueil-1

Maak van uw architectonisch project een realiteit

We zijn altijd toegewijd aan het respecteren van de geschiedenis en context van de site van een gebouw en aan het bevorderen van de ontwikkeling van de eindgebruikers van die sites.

Voor Yves De Windt, architect en beheerder van het bureau, is architectuur bovendien vervoegd in alle tijden en in alle stijlen, volgens de vereisten gekoppeld aan het type markt (publiek of privaat), de technische bijzonderheden van de gebouwen en de wensen van de klant .

Het is dezelfde overtuiging bij elk nieuw project en het vooruitzicht op rijke uitwisselingen met klanten en partners die ons in staat stellen om ons aan te passen en te jongleren tussen bedrijfstakken en sectoren.

Gepassioneerde architecten,
een réactief team

Ons team, bestaande uit onafhankelijke en dynamische professionals, zet zich in voor het succes van elke samenwerking. Om dit te doen, beginnen we altijd met goed te luisteren naar uw project om het te begrijpen en aan te passen aan uw stijl, uw behoeften en uw wensen.

We willen dicht bij elke klant staan. Daarom zijn wij afhankelijk van de beschikbaarheid van onze medewerkers. Een nauwgezette opvolging van de sites stelt ons in staat u een kwaliteitsvolle dienstverlening en een echte creatieve, technische en architecturale meerwaarde aan te bieden.

Meer informatie gebruiksaanwijzing
aaa-equipe-3

Ze vertrouwden ons

Zie meer